Klubbes køkken fra kl. 12.00 til 17.00

Sandwich        Kr. 68,-

Flæskesteg med hjemmesyltede rødkål og agurker

Kryderskinke med dijon mayonaise og gauda ost

Æg og rejer med hjemmelavet mayonaise

Kylling og sprødstegt bacon

 

Salater             Kr. 78,- 

Ferskrøget laks med æg, rejer og krydderurt mayonaise

Kylling med sprødstegt bacon, syltede rødløg og brød croutons

 

Golf burger   Kr. 125,-

Burger med 200 g hakkede oksebøf, friteret løg, hjemmelavet salsa og pomfritter 

Ristet frankfurter med kartoffelsalat og grov sennep  Kr. 70,-

Nacho  kr. 65,-

Nacho chips med cheddar ost hertil creme fraice og hjemmelavet salsa  

Med kylling Kr. 85,-

Dagens ret (spørg betjeningen)

Kaffe og kage Kr. 56,-

 

Månedens menu kr. 298,-

November mod forudbestilling 

Forret:

Cremet græskar suppe med chili og cocos hertil stegte store rejer

Hovedret:

Unghanebryst faseret med æble og gedeost, sæsonens grønt, stegte kartofler og salvie sauce

Dessert:

Gateau Marcel med syltede skovbær og vaniljeis

 

 

Julebuffet (min. 15 personer)

2 slags sild med klassisk tilbehør

Fiskefilet med hjemmelavet remoulade

Ferskrøget laks med krydderurte creme

½ æg med rejer

Lun leverpostej med champignoner og bacon

Jule medister med stuvet hvidkål

Confit de carne med æble og sveske kompot

Indbagt brie med solbær

Ris a la mande med kirsebær sauce

Kr. 200,- pr. person

 

Jule menu mod forud bestilling

Forret.

Gammeldags røget laks med syltede brombær, flødeost og cruntons af rugbrød.

Hovedret.

Confit de carne med hjemmesyltede rødkål, nødder og æbler hertil pommes pailles og orange sauce.

Dessert.

Mandel kage med ris is og lun kirsebær sauce.

2 retter kr. 225,-

3 retter kr. 289,-

 

Nytårsmenu 2019 kun mod forud bestilling

Hent maden hos os og gør den selv færdig med lette og simple instruktioner.

Bestil inden 28.12.2019 og afhent nytårsaftens dag mellem kl. 13 og 15.

Priser pr. person

3 retter         Kr.   375,-

Appetizer     Kr.     55,-

Kransekage  Kr.     35,-

 

Forret.

Stegt hummer med kold selleri creme og rogn

 

Hovedret.

Rosa stegt steak af dansk okse med jordskokke pure' og chips, bagte gulerødder, pommes anna og svampe blanquette. (ønskes der oksemørbrad kommer der et tillæg på kr. 50,- pr. person).

Dessert.

Fransk chokolade tæret med havtorn og bær i italiensk maregns

keyboard_arrow_up